Začali jsme vyrábět další skupinu masných výrobků - polokonzervy

Nově jsme s žáky oboru řezník - uzenář začali vyrábět další skupinu masných výrobků - polokonzervy.
  • Paštika s pečeným masem - základem této paštiky je pečená vepřová plec a bůček, smažená cibulka a vepřová játra. Paštika je hrubozrnná a má výraznou vůni po smažené cibulce a pečeném mase. Lehce šedý povrch paštiky je dán absencí stabilizátorů barvy a není závadou kvality.
  • Lahůdková paštika - jemná paštika vyráběná z vepřového masa a jater. Používáme pouze prvotřídní české maso.
  • Vepřové maso ve vlastní šťávě - produkt vyroben bez použití jakýchkoli „Éček“. Na kostky pokrájená vepřová plec je pouze osolena a opepřena. Rosol, který má výbornou chuť a zároveň konzervuje, vzniká z vepřových kůží.
  •  
×